Alıntı:
Sycronix Nickli Üyeden Alıntı
Okuma yaparken imtihan olur herzaman. Sufli gelmeden ulvi gelmez. Sufliler seni zikirden alıkoymak isterler. Okumanın usülleri vardır. Zikre başlamadan önce tövbe, hacet varsa namazı kılınır. Ve niyet en önemlisi. Niyete göre insan imtihana tutulabilir bu apayrı bi konu. Burda açsam sayfalar dolusu konuşmak gerekir. Diğer konuda koruma. Yüksek sayılı zikirlerde koruma yapmak önemli ki zaten hep şunu soylerim koruma yapmadan evden bile çıkmayın. Gelelim imtihan konusuna. İtimat ettiğin abilerin hoca ise onlara sözüm yok seni senden iyi tanıdıkları için vardır bir bildikleri ama sen ben kotü rüyalar göruyorum diyip zikri bırakırsan imtihanı kaybedersin bunun süphesi bile hacetin gerçekleşmesini engelleyebilir. O yüzden tam itikat ile ve ilk başta ALLAHIN RIZASI İÇİN zikir çekilir. Burdaki kasıt eğer sen zikri sırf hadimleri gelsin diye çekersen ulviler gelmez sufliler gelir. Burda sana sorum var ne için zikr çekiyorsun?
Ayrıyetten kendin diyorsunki 313 Ayetel kursi. Bu sayı ebced değerine göre. Neden 313? Bir anlamı var değilmi. Yine en doğrusunu Allah bilir. Yanlışım varsa hocalarımız düzeltsinler hakkınızı helal edin.
|
Kardeşim teşekkür ederim yorumun için, zikrin usulünüde anlatmışsın Allah razı olsun hafızamız tazelensin. Benim demek istediğim hadim,hüdam,ilim,keşif hiçbir acabaya mahal vermeyecek bir şekilde sadece Allah rızası için yapılan amele nasıl sufli geliyor, geliyorsa bunu engelleyen bir tane ulvi yokmu.
Bak bu yazdığım olay ve yaşantılar 3 gün 5 gün değil, 5-6 ay sadece ALLAH rızası ve dünyevi hacetlere ilişkin yapılan okumalar,zikirler.
Evde rahatsiz edilmedik kimse kalmadı, eşim, çocugum dahil.
Düşünüyorum düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden bana olsa sadece önemli değil, aile fertlerinede sıçradı iş.