Alıntı:
Melek12345 Nickli Üyeden Alıntı
Nasıl okuyunca daha damı fakirlestiniz melih06 imtihan dünyası ama para kudurdun duayenlerin içinde vardır yoksa Allah için harcarsın ben medreseler inşa ederdim ve vallahivparasiz hiçbişi olmuyor akrabaların dahi senden kaçıyor kimsesiz ortada kalıyorsun para çok önemli bende çok set yaptım okudum Allah şükür ac değilim
|
Ne kadar da doğru söylemişsin Parası olmayınca adamın yüzüne kimse bakmaz Akrabası yakınları ailesi bile
Ee diyecekler şimdi Peygamber efendimiz sav de fakirdi neden herkes ona teveccüh etti ? Peygamber efendimizde iman var kardeşim
Cenab'ı Allah ona musahhar etti cümle mahlukatı Peygamber efendimiz Allah cc hakkıyla musahhar Ayrıca alemleri onun yüzü suyu hürmetine yarattı o yüzden Allah'a musahhar olana her şey musahhar olur Nasıl olur ki ? Sen ne derece musahharsan o derece En azından ben rabbimi böyle tanıyorum o da bana öyle muamele ediyor
Bizde ne para var ne iman Hani Allah cc Ayette şöyle diyor '' Ey iman edenler iman ediniz '' o yüzden öyle diyorum Biz daha iman edemedik Biz daha çoluk çocuğa söz geçiremiyoruz bu aciz kardeşinizin halini az çok anlamışsınızdır .. Ciğerim beş para etmez.