Alıntı:
Fsm Nickli Üyeden Alıntı
Zamaninda netten bi vekf buldum bu vekfi yastigimin altina koyup uyuyodum beni az da olsa rahatlatiyordu 2 haftaya yakin . gece bir kalktim ben kalkmadim oyle anlamayin ruhum bacagima kadar kalkti bedenim yatiyodu ilk afalladim sonra alistim hemen camdan 2 kisi geldi soldan sagdan iki kisi geldi yatagimin altindaki kagidi soldaki muslumanlar alip sagdaki kafirlere gosterip yani anladigim siz bu kuran vekfi varken bu adama nasil bulasirsiniz diye 10 dakka kafirlere bagirdilar itiraz ettiler... ilk kafirler gidip sonra musluman olanlar gitti benimde ruhum bedenime yatti .bir siteden almistim zamaninda hatirlamiyorum bunu paylasan kisi hakkini helal edip musallatta ve bas agriyanlar icin ufak bir hediye babinda olarak yazmisti . Deneyin kendinizce yastigin altina koyun . Cikti olarak almistim .safran la yazilmadi oldugu gibi alin .zararini hic gormedim. Baktiniz rahatsiz ediyor sizi cikartin yastigin altindan yuksek biyere koyun sonucta HZ ALLAH in ismi var .ALLAH a emanetsiniz .
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yi cagiralim baksin,bilir vefk tilsim ilmini