Alıntı:
Mhmt19 Nickli Üyeden Alıntı
Hayata küsmek,beklentinin olmamasi,sabah işe giderken ya ben niye çalışıyorum amacım ne diye düşünmek.
Etrafındaki herkes çoluk çocuk sahibi işinde gücünde iken.gitmek isteyip gidememek ve derdini havasokulu formuna anlatmak...
|
Tavsiye vereyim mi ister yap ister yapma ama çok şey öğreneceksin bunu yaparsan . Hiç konuşma birisi bir şey sorarsa cevap ver ama öyle bomboş bak etrafa öldüğünü düşün hayat sensizde devam ediyor annen baban dışında kalanlar senin ölümünü unutacak kahkaha ile hayatına devam ediyor düşün bunları .
At eşek inek arı ağaç hepsinin bir görevi var değil mi Peki senin vazifen ne Allah seni ne için yarattı ? Hayatın gayesi seni sevmeyen sevgilin mi para şan şöhret mi ? Birisine sordum eline imkan geçti muhtar oldun sonra dedim belediye başkanı dedi ee sonra dedim milletvekili dedi sonra .. cumhurbaşkanına kadar geldi iş peki sonra dedim tekrar kocaman bir hiç cevabını aldım . Allah tüm bunların içinde kendisini bulmamızı istiyor Nefsi çeken o kadar şeyin içinde benimle bağlantıyı kursunlar istiyor seni ona ibadet et diye yarattı İnan var ya Allah'u tealaya muhabbet dışında hiç bir şeyin anlamı yok İman olmadıktan sonra dünyaları versinler yinede Ciğeri beş para etmezin tekiyim beni değerli kılan Allah'ın bana vermiş olduğu imandır .
Sen Allah'a musahhar ol kardeşim ona musahhar olana her şey musahhar olur eşref-i mahlukatsın sen Allah'ın ruhundan üflediği ademin çocuğusun ..
Önce şu haramları bir bırak Allah'a tam bir teveccühle yönel Hayatın gayesini anla Gerisi Zaten gelir Allah nasip eder eş çocuk