Alıntı:
xxLunaaxx Nickli Üyeden Alıntı
Neyapacaksin benimi döveceksin?Sagda solda adamim diye gezme.Hem suclu hem güclü.Gücün yetiyorsa git erkeklere bulaş.Sen aciz yürüyen bir et yığınısın.Bana mesaj atip alinti falan gönderme.
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abimi giyaben tanirim fakat yazilarindan gordugum ve beni yaniltmayan hislerimden dolayi sunu soyliyeyim adam gibi adamdir,delikanlidir,yazilarinda herkese elinden geldigi kadar ve daha fazlasiyla yardim etmeye calisir,iyi niyetle ve aldigi istihbaratlarla malum kisiyi tavsiye etmis iyilik yapma babinda,sizinde internetten yaptiginiz alintilar ki dogrulugu yanlisligi tartisilir biraz nisbetvyapar gibi olunca alevlenme oldu,ve abimin gecmisi konusundaki bilgilerim ve aldigi terbiye yetistigi ortam bakimindan sizin kadin oldugunuzu bilmedigi icin alevlenme oldu,ve sahsiyetine yakisir sekilde pismanligini soyledi,sizde ayni hassasiyeti gostermeniz gerekir kanaatindeyim,onun gibi adamlar artik zor bulunur oldu,tabiri caizse onun gibiler turunun son ornekleri, benzetmeden dolayi haddimi astiysam affola yusufiyeli abim...