Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
yaptirdigin gunden sonra sende degisik haller oldu mu,ruyalarinda degisiklik varmi,nefes daralmasi,korkma,urperti,veya degisik ses duyma gibi olumsuzliklar var mi? bunlar yoksa bile once konulardan 99 esma ile tovbe konusunu bul uygula harfiyyen inanarak yap,once yaptigin kebair gunahtan ve belkide şirk ten kurtul,99 esma ile tovbeyi yap sonra tekrar yaz...kagidin resmini cek buraya at gorelim ne oldugunu
|
Şöyle o aralar oldu aslında. Uyuyamadım o kağıdı ilk aldığımda, arkamdan biri geliyor gibi hissettim hafif korkmayla birlikte. Ama psikolojik olarak yaşadığımı düşünüyorum. Şu an hiçbir şey yok 2 ay oldu zaten. Geri dönüş de yok tabii. Geçen kağıdı açmayı düşündüm ama aşırı heyecanlandım ve korktum açamadım. Hoca açılırsa tutmaz sakın açmasın demiş. Kendi uyduruyor mu yoksa yaptırdı mı gerçekten bilmiyorum. Açamam ama kağıdı gerçekten aşırı korkuyorum
Çünkü o dönemlerde ben hiç uyuyamıyordum. Büyü yapılacağı gün ismim falan istendiği zamandan 1 hafta uyuyamadım. Ama dolunay zamanıydı ben dolunay zamanları zaten hiç uyuyamam. Dediğim gibi psikolojik olarak kendimi inandırdığım için oldu sanıyorum ama arkamdan bi şeyler geldi gibi olmuştu 2-3 kez