Alıntı:
minikkusss Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar.. Ben bir arkadaşımdan bana bağlama büyüsü yaptırmasını istemiştim. Benden bilgileri aldı ve 4-5 gün sonra elinde küçük siyah bir kağıtla geldi. 1 gece suda beklet ve sabah namazında iç dedi. Bir gece beklettim, sabah namazına uyanamadığım için ertesi günün sabah namazında içtim. Üstünde taşı dedi taşıdım 2 ay olacak ne gelen var ne giden. Korkumdan kağıdı açıp bakamadım da içine. Arkadaşıma güvenmiyorum (son zamanlarda, o zaman güveniyordum) gerçekten büyü yaptırdı mı sevdiğim adama, ters mi tepti bakabilecek hoca var mı? ben bi cahillik ettim çok pişmanım öğrenciyim maddi durumum da yok bu yüzden arkadaşıma söylemiştim. Yardımcı olabilecek hocam var mı?
|
yaptirdigin gunden sonra sende degisik haller oldu mu,ruyalarinda degisiklik varmi,nefes daralmasi,korkma,urperti,veya degisik ses duyma gibi olumsuzliklar var mi? bunlar yoksa bile once konulardan 99 esma ile tovbe konusunu bul uygula harfiyyen inanarak yap,once yaptigin kebair gunahtan ve belkide şirk ten kurtul,99 esma ile tovbeyi yap sonra tekrar yaz...kagidin resmini cek buraya at gorelim ne oldugunu