Alıntı:
Nky Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, dün akşam alkol tükettikten sonra gece 3 gibi uyudum. Rüyamda araba kullanıyordum. Deniz kenarındaki bir yolda ilerlerken sağımdaki kumsalda kara çarşaflı bir kadın gördüm. Nedense yavaşladım. Kıpırdamadan bana bakıyordu ve yüz hatları belli değildi. Sonra yoluma devam ettim. Ancak ben ilerledikçe üç, dört saniyede bir tekrar sağımdaki kumsalda beliriyordu. İlerledikçe on, on beş kere tekrar tekrar gördüm. Sanki ben ilerledikçe o da ilerliyordu. Çok korktum. Sonra bilinçli bir şekilde bunun gerçek olamayacağını düşündüm ve durdum. Kadın kayboldu. Sanki rüyanın içinde rüyadan uyanmış gibi hissettim. Sonra bir piknik organizasyonuna gittim Burada bir erkek tarafından taciz edildim (Ben de erkeğim). Bir şekilde kurtulup eve gittim. Odamın penceresinden bahçeye baktığında kadın bahçede hareketsiz bir şekilde ayakta duruyordu. Epey tedirgin oldum Bunun anlamı nedir? Bir sorun mu var? Yoksa bilinçaltımın bir oyunu mu? Cevaplarınız için teşekkür ederim .
---------- Post added 01.01.21 at 11:00 ----------
Düzeltme:Odamın penceresinden baktığımda.
|
alkol herseye kapi aralar,o kapi araligini gozleyen gunahin yoldaslari hemen girer,seninlede arkadas olur,bu arkadaslik begenmedigin zaman terkedecegin arkadaslik degildir,bazen ruyanda gordugun tacizin hakikisi gercegi olur bu arkadaslarla, sanada gelmisler,bu arada yaptigin gunahi da anlatman gunahin cezasini katmerlemiş,alkol vucuda girince iman disari cikar,o sekilde olen imansiz olmus olur,ne buyuk garabet alkol icmek ve anlatmak....konulardan 99 esma ile tovbeyi bul uygula diyecem ama, alkolun son zerresi 40 gun sonra cikar vucuttan,yapacagin tovbe kabul olurmu bilmem...