Sevdiğim kız başkasıyla nişanlandı, işin içinde büyü olduğunu düşünüyorum
Ben askerdeydim şafak 45 ti o zaman nişanı yapmak için askere gittim doğuluyum ben burdaki adetlere göre askere gitmeden kız verilmez istenmez kız arkadaşımla bunu konuştuk askere gittim döndükten sonra nişan yapmak için herşeyi konuştuk herşey yolundaydı ama ordaki psikolojik durumdan dolayı sağlıklı düşünüp konuşmadım hiç onunla ve sonra askerlik psikolojinin etkisiyle baya kötü konuştum ağır konuştum o zaman koptuk birbirimizden hatamı telafi etmeye dahi fırsatım olmadı pandemi süresinden dolayı çarşı izinleri bile yoktu zehir gibi geçti anlayacağınız bi arkadaşıma danıştım bu konuyu ona söyledim ama hiçbişey anlatmadım kendisine halası cinci değilde ama onlarla bağlantısı var ona sordurdu halası kızda nazar var ilişkinize zarar vermiş hatta annesi hocaya büyü yaptırmak için gitmiş ama hoca yapmamış dedi ben kafayı yemek üzereyim ve sevdiğim kız şuan da 20 gün oldu başkasıyla nişanlandı (halasının oğluyla) allah rızası için bana yardımcı olacak kimse var mı Ben kafayı yemek üzereyim o kadar şeyler yaşandı ki bi inat uğruna mı Yoksa muska büyü mü var bu işin içinde bilemiyorum askerdeyken intihara kadar gittim ama sonra allahın verdiği canı ben değil o alır dedim allahın yardımıyla vazgeçtim bu işte çok uzattım hakkınızı helal edin ama inanın o kadar çaresizim ki aklımı yitirmek üzereyim çareyi buraya allah rızası için sizden yardım bekleyerek yardım umarak yazarak buldum hakkınızı helal edin
|