Hangi Bayramda hatim dagitip mevlut okutuyoruz ? Cocuk bayrami ? Cumhuriyetin Kurulusu ? Herseyin Yeri Ve Zamani Vardır Bir Baska Sey Bir Baskasina Karıştırılmaz. Dini bayramlarimizda yapilmasi gereken (istiğfar, kuran okuma , yasin okuma vb) yapiyoruz zaten milli bayramlarimizda (anma, bando, vb) seyler yapilur herseyin bir prosedürü vardir. Yilbasindada bi yili atlattik yeni yila giriyoruz diye kutlama yapiyoruz bu kutlamayi yaptim diye Yuce rabbime Sırk mi kosmus oluyorum ? Dinime kotu bir davranistami bulunuyorum ? Veya bir baskasini yoldan mi çıkarıyorum ? Bunlarin hicbirisi olmuyor bir eğlence yapiyoruz bir gulumseme isteklerimiz (dua) oluyor haram olmadığı müddetçe dinimiz hoşgörü dinidir bunu unutmayin. Bana yılbaşı kutlanamaz diye bir hadis,ayet gosterirmisin ? Gosteremezsin çünkü yok. RABBIM sana şu şu şu Yasak Şu şu şu Helal demiş bunlara uyularak yaptigin hicbir uygulamada günah yoktur kimseye obur dunyada yılbaşında güldün eğlendin cehennemliksin denmeyecek. Kuran okudunmu beni nekadar andın namazlarini kildin mi insanlara yardim ettin mi bunlar sorulacak bunlara bakılacak.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]