Alıntı:
Cossef Nickli Üyeden Alıntı
Aleyküm selam Allah şifa verir inşAllah ben bir hoca etiketleyeceğim müsait zamanda iletişime geçer
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Çok teşekkür ederim. Allah cevap yazan herkesten razi olsun inşallah
Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Hacamat yaptir , 50 mesaj hakkını doldurup özel mesaj at..
|
Hacamatci arastiriyorum hocam bulunca hemen gideceğim.En kısa zamanda mesaj sayisini dolduracagim. Cok sagolun Rabbimin izniyle sizin yardimizla atlacagim inşallah 🤲
Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Bacım çok geçmiş olsun. Öyle uzun ki okuyamadım valla. 99 esmayla töbe var sitede konu olarak. Sen onu yap sora da @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ye yaz.
Öle tövbe etmeden yazma ama yazmak için şart o. O sana yardımcı olur.
|
Cok sağolun tavsiyeniz icin cok teşekkür ederim. 99 esmayla tovbeyi ilk kez duydum yapicam Rabbimin izniyle feraha cikacagim inşallah
Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Allah (c.c) yar ve yardımcın olsun, sıkıntılı günler geçirmişsin. İnşallah hitam bulur. Şeyh Sadi derki :‘’Herkes kendi kaderine göre bir mihnete, bir acıya saplanmıştır, hiç kimseye dört başı mamur, mutlu bir hayat beratı verilmemiştir.’’ Verdiğim uygulamayı bir dene istersen eski bir el yazması Enam dan alıntıdır. Büyük bir tasa su doldurulur evvela bir yudum içilir. Sağ el tasın içine sokulur tam tasın tabanına gelecek şekilde 11 Ayetel Kürsi okunur müteakiben suya üflenir. Daha sonra sağ el sudan çıkarılır. Sudan bir yudum alınır suyun tadında değişim acılık gibi bununla birlikte kişide mide bulantısı ağrı rahatsızlık vs. olursa büyü veya musallat olduğuna delalettir. Mutlaka en doğrusunu Allah Teala bilir. (Eski bir Osmanlıca el yazması Enam dan iktibas notlarıma almışım.)
Mutlaka forumdaki diğer arkadaşlar da yardımcı olacaklardır.
|
Dünyaya imtihana geldik her anin mutlu olacagini dusunmuyorum da insanlar niye bu kadar kötü bencil ahiretini dusunmeden yasiyor ... Buyu yapanlar Allahin merhametine guvenip tovbe edince af olacaklar mi cok merak ediyorum
Suya Ayetel kursi vs okuyup niyet edip icince bogazimda aci hissi olusuyor malesef. Sizin yazdığınızı da yapicam cevap icin sagolun..
Alıntı:
ferhat123 Nickli Üyeden Alıntı
Basina gelen bilir benzer olaylari bende cok yasadim.
Bak guzel bir hoca bul... İsin ehli hoca onlari yakacak zaten.
Birde hergun 100 besmele 100 salavat 7 fatiha 7 ayetel kursi 41 felak 41 nas oku.inan 20 dakikani alir.
Zamanla rahatlicaksin.40 gun kadar oku.abdestli bi sekilde suya okuyup ufle ve ic daha etkili olur.
Seni cok iyi anliyorum.2007 evlendim sebesizce ayrildik esimden.7 yil karanlik aksilikler kuyusunda yasadim.buyuleri bulduk bozdurdum sonra baskasiyla evlendim evlendigim gun her sey tekrar coktu ustume bu kez daha sert oldu hersey. ve 2.evliligimde 7 yil oldu daha su 5-6 gundur bazi seyler duzelymeye basladi.
O dualari oku arkadasim.insallah duzeleceksin.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
bu duayi hergun 3 sefer oku
Degisecek hayatin..
|
Yaşamayan anlamıyor yalan soyledigimi uydurdugumu zannediyorlar malesef
lBu yuzden de kimseye anlatamıyorum iyi ki bu sayfa kurulmus .
İyi bir hoca cevremde bulamadim insallah buradaki hocalar yardim edecek 🤲
Ayet okumasam yataktan kalkamiyorum malesef sizin soyediklerinizi de yapicam cevap icin cok teşekkür ederim