Alıntı:
delimine Nickli Üyeden Alıntı
Selamın Aleyküm, İyi forumlar.
2 yıllık bir ilişkim var. İyisiyle kötüsüyle evlenmeyi düşünüyorduk. Ne olduysa kızın kafası karışmaya başladı. Devamlı senden nefret ediyorum, seni istemiyorum diyor. Sonra sesimi duyunca yumuşuyor. Yıllardır maddi durumumuz kötüydü. Şimdi kendiside işe başladı, değişik değişik laflar ediyor. Neyin var diyor. Evlensek altın nasıl alacaksın filan diyor. Yalan söylemeye ve benden kaçmaya başladı. Ama bu durum normal değil hissediyorum. Yardımcı olabilecek bir Hocamız varmıdır acaba?
Bu arada ilk mesajım. Selamlar tekrar
|
Hemen uzaklas arkadasim . Simdiden boyle yapan evlendiginde neler yapar . İslama cok aykiri davranislar bunlar . Senin hayalin ufakda olsa huzurlu ev cocuklarimla mutlu gecirecek 1 lokmada olsa karnimiz doysun vs vs diye hayalin var . Simdi sen don bak bakalim hissiyatin ney karsiligi ne . Buna sen karar ver . 2 rekat namaz kil ALLAH tealaya sikayet et . Altin neymis sevgide para soz konusu bile olamaz . Varsa sukreder yoksa seccede ister . Gidersede gitsin zannimca . Uzulursun ama gelen onu bile aratmaz dua esliginde .ben icimdekileri yqzdim .ALLAH tealaya emanetsin