Alıntı:
Emel3291 Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada siz bilenlerle paylaşmam gereken bir tecrübem oldu. Sanırım isim veremiyoruz ama özellikle rituel adı altında tılsım paylaşan biri var. Mumla, sarımsakla bi takim geri döndürme, ,kazanç, şirinlik üzerine paylaşımlar yapıyor. Ben bu uygulamalardan bi kaçını denedim. Fakat bilinç altımın oyunu mu bilmiyorum. Çok ilginç bir hafta geçirdim . Gece uyuyamaz oldum. Aşırı uykum olmasına rağmen tam uykuya dalarken dürtülüyor gibiydim. Sürekli bir temasla uyandirildim. Bir saat uyumayi başarabilirsem bu sefer de hayatımda gormedigim tarzda kabuslarla karşilaştım. Çok iğrenç kabuslardı. Ailemin yüzünü yaratik gibi gormeler, karanlik pis ortamlar vs. Ve zaten o anda evdeki frekans degisiyor gibi. Yani normal bir kabus ya da rüya süreci degildi kesinlikle. Elektrik şarteli gibi birden başlayan ve kesilen ilginc bi frekans.Bir hafta gibi bir surec evde açmadigimiz dua kalmadi. Hadi benim bilinc altım olsa annemin bunlardan haberi yokken aynı rahatsızlıkları hissettigini paylasti. Evi sirkeledik. Dualar Ayetlrrle birsekilde normalde döndük. Benim gibi bu konulardan anlamayanlara tavsiyemdir denemeyiniz
|
Kabala ritüeli kullanıyor lütfen uygulamayın.