27.12.20, 14:04
|
|
Manevi
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 269 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
Abi,dogru durust olanlari tenzih ederim,bunlarin pek cogu oyle, işi ticarete dokmusler cogunun hocaligi bilgisi bile yok,ben takildim birine 11 ay okudum,sunu yaptim, bunu yaptim,uzerinizde ordu var cok ugrastiriyorlar dedi,11 ay sonra muska boylama diye verdiklerini actim,bendeki onlu arkali 4 tane fotokopi a4 kagit,kardesimdeki 2 tane yarim fotokopi a4 kagit cikti,neyse geregini yaptim,yandaki apartmanda oturuyor,yaklasik 15 gundur evine gelemiyor korkudan,kucuk armutluda kardesinin evinde kaliyormuş...
|
Çok haklısın zaten bu piyasadaki hocalara gidip te sende büyü var musallat var teşhisi konmayan ne hikmetse yok ondan sonra ver şu kadar ver bu kadar deyip vatandaşı soyuyorlar hatta bazı şerefsizler kasti olarak cin musallat ettiriyorlar. Benim bir yeğenim var işi bunlarla her gün bir medyumu arıyor sahte anne ismi sahte isim veriyor gelen cevap hep aynı sende musallat var büyü var. Arkadaşlarıyla makara yapıyorlar. Bana dediği bu ****************************** televizyon kanalından aramış dönüş yapmışlar büyü musallat falan filan şu kadar para. Neticede iyi yapmışsın bu sahtekarlara gereken dersi vermek gerekir. Ziya paşanın dediği gibi: ''Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir''.