Alıntı:
sevingül Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar forumdaki üyelerden de görüş almak istedim.şimdi herkesin her zaman iahsına münasır rüya yorumcusu yok.o yüzden rüyamız ne ise merak ettiğimizde bulabildiğimiz do işte bu ay durgun gru düzgün anlamına bakıyoruz.bazende bir kötü bir iyi anlam çıkıyor. İla değişik şeyler görmemiz yada rüyadaki şimdiki halimizden kötü hal illa kötü mesaj olarak mı algılanmalıdır?olumlu yanlamı dikkate alsak anlamı iyileştirebilirmiyiz?
|
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Rüya yorumunda 1.kıstas arabi ay hangi ayda isek arabi ayı bilmek o ayda rüya yorum durumunu bilmek lazım.Bugün 11 Cemaziyelevvel 1442 bu ay durgun ay.üstteki linkten ayın bilgisini inceleyin helede sonraki ay bayağı sıkıntılı bir ay onda yorum yapmamak en uygunu.
Recep ayına kadar bu 2 ay sorunlu yorumlama açısından.
----------
Rüya yorumunda ise gördüğün rüyayı yorumlarken iyi kötü olayında ise işte gönül istiyor iyi tarafı yorumlamakta yani aslında kötü olan senin rüya yorumun diyelim sen gittin inada iyi olan göre yorumladın çıkması yada tutma olasılığı zayıf.neden derseniz ben artık o hale geldiki rüya yı görüp kitapları incelemeden % 90 anlamını bildiğim için kafadan iyi kötü tartısını yapıp kendi rüyamı yorumlamam.1-2 kere rüyada işte kasıtlı mana değiştirdim.Yani iyi olsun diye.Sonramı ne oldu tabiki ilerki rüyalarda denen şu istediğin kadar değiştir senin dediğin değil (ALLAH CC) bizim dediğimiz olur.