Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
3 soru sorayim,ben hakaretvari konusmayacagim...1---- tengri cimisiniz,yada inandiginiz bir din var mi? 2----neden bir hanimla konusmak istiyorsunuz? islam inancinda bir kadinin nikah dusen bir erkekle,karsilikli oturup saatlerce konusmasi caiz degildir...3---- aileniz yani anneniz babaniz hangi inanca mensup,eger islam inanci uzere iseler kucukten beri size dini telkinlerde bulundular mi... arkadaslara sunu soylemek isterim her türk musluman olacak diye bir kaide yok,benim onlarca sayida hakiki turk olup,türkcü fikrini benimsemis,islamiyet araplara gelmistir turklere degil,atalarimin dini diye tengricilige inanan arkadaslarim var...islama inanmadiklarinin sebepleri var bu sebepleri burada zikretmek istemiyorum
|
İmas ben senin kadar sabırlı değilim uslubun güzel ancak şunun uslubuna bakarmısın ne kadar hadsiz sanki biz onu inanmaya zorluyoruz birde hanımla konuşurmuş gitsin rahibelerle konuşsun müslüman hanımlara hakaret ediyor resmen tengrici arkadaşların inanmayışının sebebi haklımıdır sence bu islamı reddin başka bir yolu değilmi.tmm belki bu kişide türktür buda o tengricilerdendir
Ben onun isminden huylandım açıkça yazmak yerine onu rum ermeni yaptım zaten bu kafayla onlardan bir farkida yok ellam.