Alıntı:
Türk Nickli Üyeden Alıntı
Çok yaşayın okurken hem güldüm hem üzüldüm sizin adınıza..o kadar istihare yaptım şöyle metrajı falan tam veren bir rüya göremedim kusura bakmayın lakin birazda sizin bilgi eksikliğinizden kaynaklanmış. En azından cinler hakkında bilginiz olsaydı çukurda birbirinizin kafasını yarmaya gerek kalmazdı..size önerdiği hocayla anlaşmadigi ne malum.. illa olacaksa başka güvenilir bir hoca bulun
|
Katiliyorum sana baya bilgi eksikligi var hocada bulmus bunlari cin merdivenden kacmasin lafinda zaten guldum ulan adamlar ucuyo ne merdiveni. Merdivenmi lazimmis ben cok girdum halende goruyorum ama merdiven kullanani ilk defa duydum ama gormwdim .İLK ONCE ARASTİRİN BİLGİ EDİNİN . Saglam hoca bile gelmez nasil yapildigini anlatir sizde yaparsiniz .havas ilmi bilen olcak ama saglamindan . Vede kazdiginiz yer ya tumulus mezari insan oldurerek yapilmis buyulu bir yer ya bir kral mezari yada bos bulununca sahiplenmis olabilir . Vede kesinlikle gece kazi yapmayin gunduz yapin gece gucleri ile ginduzdeki gucleri ayni degildir