Alıntı:
savah Nickli Üyeden Alıntı
sen bakim yaptirmaktan ziyade bakım yapabilecek konumdasin gibi görünüyor bir ölcude kalp gözün acılmıs suflilerden zarar görmemek icin sürekli korunma duasi ve zikirler vird edinmen gerekiyor Ayet-el kursi Nas Felak Huturin (Berhetiye) Huruf-u Mukatta Elif Lam Mim Ra - Ha ya ayn sin kaf Sonra Tahassantu duasi bunlar onlari senden uzaklastirir
---------- Post added 21.12.20 at 16:56 ----------
bedeninde tuhafliklar hisserden sirkeye dokun sirkeyi gunluk hayatinda yemek ve temizlikte kullan sirke de onlari uzak tutar
|
Tamamdir deneyecegim fakat benim istegim benden bise istiyorlar ama be istiyorlar bulamadim konusmuyorlar digerleri konusuyor bunlar konusmuyor en son birini konusturdugumda buyu nun gorevlileri oldugunu soyluyor ama nedense kimse nerde nasil cozulecegini soylemiyor bir turlu ki zaten yardim edenlerede saldiriyorlar
Sin hocamizin namini duydum fakat Allahin rahmetine kavusmus gani gani rahmet eylesin Onun bu isi cozebilecegini soyluyorlardi
Ha bide arkadaslar berhetiye yi tam kullanabilen var mi aranizda 7/24 keririn adini okutmaya calisiyorlar bana surekli vesvese veriyorlar okumayacam diyorm skinti veriyorlar acik bi kapi biraktik oradan da hepsi karman corman