Alıntı:
harappa Nickli Üyeden Alıntı
İşkence etmekten kastınız nedir ne yapıyorlar size?
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sol bacagim ve sol beynimin icerisinde bir taraftan bacagima elektirik veriliyor bir taraftan dusuncelerimi engelliyorlar sanki bir hedefi var beni belli bir statude turmaya calisiyorlar kismetimi kapatiyorlar afedetsiniz erkekligimi bagliyorlar ama en gicik olani beynimi tutmalari herseyi unutturuyorlar ve bi ise yuruyecegim zaman sankiayaklarimi zincirle bagliyorlar gibi oluyor bunun yaninda sol kasin ustunde surekli bir negatlf enerji yogunlugu hissediyorum. Bir rukyeci bana olumcul bir nazar ve buyu ayni zamanda davette kalanlarda hepsi karman corman birbirine girmis dedi o gunden sonra ufak ufak duzelmeler var fakat gercekten o buyuyu gordum kopek kesmisler allah in tum laneti uzerlerine olsun ondan sonra kirmizi varliklar coktu uzerime
Ayrica bana yardim Eden allah in bir lutfu bir huddam gozlerimi kapattim beni evin ic odasina goturup eski bir cantanin icinden deniz kapugu sigara jilatinine bagli uzerinde curumus ceset parcasi ve kan lekeleri ve uzerinde yazi olan o seyi cikatttirdi allahin izni ile onu okudug sirkeli suya yatirdik sonra denize attim fakat ev temizlenmedi.
Bana bir tane Allah in lutfu keremi ile bakim yapacak biri lazim suya yada rabita ile diger buyuyu bulamiyorum cunku beynimi durdurdular