Alıntı:
sryy92 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam tekrar merhaba 5 gündür bu istihareyi yapiyorum niyetimde sizin yazdiginiz ve 5 gundur Allah nasip etmeyince bende biraktim ve bu gece karabasan bastı ruyada uyanmama ragmen birsey beni simsiki tutuyordu konusamiyordum siyah uzun parmaklar oldugunu hissediyordum tam kurtuldum dedim uyandim tekrar tutuyordu bir guc sonra uyandim.
Yasadigim olay sadece istihareden mi kaynaklaniyor bilmiyorum. yatsidan sonra hergun duzenli yasin mulk vakia insirah ve duha suresi okuyorum insirah ve duha yi 20ser kere okuyorum ve taç cakram icin 100kere selamun kavlen min rabin rahim okuyorum. bir de dun yeni zikre baslamistim ve huvel kaviyyul azim 100kere bunlarin hepsini Allah rizasi icin cekiyorum bunlardan kaynaklida olcsgini dusunmuyorum ama gece kordum baya size sormak istedim tskler simdiden @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Istihareye 7 güne kadar devam edilir önce onu belirtelim
2 alternatif Demekki gece yatağa yatınca Ya koruma da bi sıkıntı var ya da girilmiş bi günah var baş bölgene girip çıkabiliyorlar..
99 esma ile tövbe et öncelikle forumda arat bulursun
Sonrada yatağa yatınca 1 euzu besmele ile yavaşça ayetel kursi oku ; Allahım senin isminle yattım şeytanın iğvasindan sana sığınırım,bilerek veya bilmeyerek işlediğim günahları affet, şehadet getir ........ Diye başlayıp dilediğin şekilde dua et yat
Gece amel defterinde gün sonu olacak ya bağışlanma ve şehadet ile kapat günü
sonra dilediğin şekilde dua et amin diyip uyu
Selamın kavlen ayetini 100 değil 99 kere oku
Sabah ve akşam namazından sonra 7 kere sesli duha süresi oku
Diğerlerine dilediğin şekilde devam et