Efexor. Es Selamünaleyküm kardeşim sen önce bu ilacı bırak, sonrada gittiğin o hocaları bırak.
Emin ol sana ne o hocanın nede ilaçların faydası olur.
Çok seneler önce bu ilacı bende kullandım , hayattan hiç tat almıyor öylesine yaşıyordum. Sürekli nefes almakta zorlanıyor sanki birisi beni boğuyordu. Bazı sağlık sorunları yaşamaya başladım, gittiğim bütün doktorlar sende bunlar bunlar var diyip 1 çanta ilaç yazıyordu , kullanıyordum bende ama hiç bir faydası yoktu.
İlaç kullanmaktan artık takıntılı hâle gelmiştim kullanmadığımda hasta oluyordum veya ben öyle hissediyordum.
Taki kardeşimi trafik kazasında kaybedene kadar böyle boş boş yaşadım .
Sonra tövbe ettim bir tarikata girdim ders aldım,sürekli medrese hocam ile irtibattaydım , ALLAH Azze ve Celle nin izni ile hocamında yardımı ile bütün o boş günler geride kaldı.
Şuanda hiç ilaç kullanmıyorum, başım dahi ağrıda ayetlerden Şifa buluyorum. 11 Salavat'ı Şerife, 7 defa Fatih'a Şerife, 7 Defa SELAMUN KAVLEM MİR RABBİRRAHİM bir bardak suya okuyup içiyorum ŞİFA yı bizi yoktan var eden , varlığından haberdar eden sonsuz Gudret sahibi ALLAH Azze ve Celle den istiyorum .
Şuanda tek gayem ALLAH Azze ve Celle nin rızasını kazanmak.
|