Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
dun ayni soruyu baskasi sordu soyle cevap vermistim....baskasinin iradesine cinlerle ipotek koyarak yapilan evlilikten hayir gelir mi? yapacagin celb suresi sonsuz degil hic ummadin bir anda bitince ne olur?celb yapinca sen bir nevi robotla evleneceksin boylesi hosuna gider mi? yani bir nevi cin musallatina ugramis biri ile ilgili gelecek hayali kuruyorsun bu normal mi? sevgiyi gonule Allah koyar,Allahin koymadigi bir duyguyu iradeye hukum ile cinler ile yapinca bunun gunahini nereye koyacaksin,ahiretteki sorgusunu nasil vereceksin,bunlari bir dusun bakalim kararin ne yonde olacak...ayrica sen haram olan isleme element,materyal katiyorsun bu bir nevi buyu oluyor...
|
Cinlerle bir ipotek yapacak olsam sizde Ayetel kürsi ile ihlas suresi ile mi yaparım? Allahın rızasını mı gözetirim? Türkiyede yaşıyoruz kızın ailevi faktörleri çok büyük sevmeyen bir insan a yapmak tabiki çok kötü ve günah ne anlar insan dediklerinize katılıyorum. Ançak 2 yıl birlikteliğimizin olduğunu ve annesinin dahi ben senin gibi bir damadım olsun istiyorumdan ailesine kadar girdim. Ançak ablası ve eniştesi ailesinin ve kızın aklını karıştırıyorlar önüne duvar ördüler. Allah biliyor bende biliyorum. Bu yüzden yapacaklarımdan bir korkum yok çünkü rabbim biliyor olmayan bir şeyi alevlendirmek yada günah a girmek istemiyorum. Amacım Yüce Allah'ın rızası ile hayırlısı ise bana dönmesini korkularını yenmesini istiyorum. Bunu yaparkende Asıl soruma yine bir cevap alamadım Celb işlemlerinde kötülük için değil. İyi hayırlı bir şey için TUZ dökülür mü sonunda ?