Alıntı:
Grey Nickli Üyeden Alıntı
Siz depresyona girmişsiniz . Psikiyatri doktoruna görünmeniz gerekli . Antidepresan verecektir.
|
bazı ilaçlar faydadan daha çok zarar vereceği için açıkçası gitmeyi hiç istemiyorum
Alıntı:
Amelie Nickli Üyeden Alıntı
İntihar isteği sağlıklı bir hal değil kardeşim. Aynı zorlukları yaşıyorum. Yaşamak gerçekten zor olsa da ölme isteği üstteki arkadaşımızın dediği gibi psikiyatristliktir. Takıntı için sizi rahatlatacak, en azından zihnininizin nefes almasını sağlayacak ilaçlar var ve işe yarıyorlar. Kendim de kullanıyorum. Sakın kendinize zulm etmeyin. Çoğumuz zor durumdayız. Allah sonumuzu hayır etsin.
|
elhamdülillah müslüman ve intihar etme eğilimim yok sadece ecelimin gelmesini istiyorum
Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
yaziniza baktigimda sorunlariniz hep maddi ve nefsani,param yok borcum cok,sevgilim yok gibi,maddi yani para borcunuzun olmasinin kabahitini kendinizde arayin,sevgilim olmadi diye cok uzuntu halindesiniz haram olan bir islevi yapamadiginiz icin uzulmek boslukta olmak ve garabet halidir ve bunlardan dolayi inancinizi kaybetmek uzere oldugunuzu soyluyorsunuz, dunya sevgisi nefsani duygulardan oturu inanc problemi yasiyorsaniz bu maneviyatinizin zayifligi anlamini taşır,maneviyatla ilgili probleminiz,maneviyatla ilginiz yok gibi hic bahsetmemissiniz,bu problemler maneviyat eksikliginden,yapmamaktan kaynaklaniyor olabilir mi? maddi ve nefsani eksiklik olarak gordukleriniz karsisinda,dayanacaginiz manevi gucun mesuliyetlerinin eksikliginden olabilir mi?
|
"haram olan bir işlevi yapamadığınız için üzülmek boşlukta olmak" diye bahsetmişsiniz sevgili konusunda lakin haramı ve helali ayırabiliyorum iş zinaya gelseydi şuana kadar çoktan yapabilirdim ama yapmadım yapmayada niyetim yok. Evlilik peygamberimizin sünnetidir
dünyalık olarak şuanda sadece şu borçlarımı bitirmek istiyorum. Maneviyata gelince çok güçlü bir maneviyata sahip olmayabilirim ama eskiden ibadetlerimi yapıp, şuanda yapmadığım doğrudur. Neden yapmadığımı da bilmiyorum bana engel olan nefsi nasıl yeneceğimide bilmiyorum. Zamanında 4+1 vakit namaz kılıp tasavvufa girmiş biri olarak şuanda neden bu haldeyim şuanda sorguluyorum ama bir sonuca varamıyorum.