@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Teşekkür ederim cevabınız için. Allah razı olsun. Burada gördüğüm uygulamaları yapmaya çalışıyorum. Faydasını da gördüm aslında. Çok çaresiz hissediyordum. İyileşemesem de en azından iyileşme umudum var artık. Dediğiniz gibi inançla, tevekkülle devam etmek gerekiyor. İnşallah yapabilirim.
@
Evet, gördüm o konuyu. Yapmak istiyorum ama tövbe etmekten çok, tövbeye uygun davranmak önemli sanırım. Ben de tövbeye uygun davranamayacağımdan korkuyorum. Bu durumdayken o iradeye sahip olmadığımı düşünüyorum. Teşekkür ederim yine de. Allah razı olsun.
@
Teşekkür ederim öncelikle cevabınız için. Allah razı olsun. Dediğiniz gibi ilaçlar da etkiliyor ruh halimizi tabi ki. 15 senedir kullanıyorum ben de. Kullanıcı adım zaten, yıllardır kullandığım ilacın adı. Farklı ilaçlar da kullandım, doz değişikleri de oldu. Yakın zamanda farklı bir ilaç kullanmadım. Yıllardır efexor ve paxil kullanıyorum. İyi olunca, artık ilaç kullanmaktan da bıktığım için paxil’i bıraktım sadece ama en az 3 ay oluyor. Kötü olunca da tekrar başladım, ben de sizin gibi düşündüm. Yaklaşık 1 aydır içiyorum, olumlu bir etkisi olmadı.