Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Kıymetli kardeşim Cinlerle iletişim kurulabilir lakin bu onları yönetebileceğimiz manasına gelmez . Bu iletişim, son derece tehlikelidir. Bu konularla bilgisi olmayan, ehlinden ders almamış insanların uğraşmaları hem kendileri hem de çevrelerinde yaşayanlara tehlike arz eder asıl vurgulama istediğim husus bu
|
Tehlike kime tehlike
Bir daha ayetin mealini yazarken altına kendi düşünceni bu denli yazma sonra bu kardeş ahirette yakana yapışır bana bu ayetini böyle bildirdiler Ya Rabbi diye.. korktugumuz cinlerden nice olur halimiz
"Ayetlerden de anlaşılacağı gibi insanların ve cinlerin herhangi bir şekilde münasebet kurmalarından Allah razı değildir"
Böyle bi durum yok yani ortada haberin ola..kimi iletişime geçmek ister hayatı zindan olur,kimi kontrol ediyorum der kontrol edilir ama " insanlar ve cinlerin münasebetinden Allah razı değil " demek çok büyük bi kelam haberin ola..
Şeriat mahkemesinde sorarlar Allah mi bildirdi sana bu cümleyi kurdun ?
Yaptığın iş çok güzel ayeti yolla kişinin nasibi varsa anlar ama altına kendi düşüncelerini ekleme ki hesap sorulmasin..
Ayet Allah kelamıdır onun altına bisey ekleme açıklamaya çalışma dayanağın ne derler.. niyetin hayir olsa bile yapma etme gözünü seveyim
---------- Post added 16.12.20 at 19:28 ----------
Alıntı:
BeBoLd Nickli Üyeden Alıntı
Bana hala bu durumlar ütopik geliyor
|
Öyle zaten..bende anlamadim bunlar ne yaşıyor
Bilim kurgu filmindeler sanki haaa cinler periler vış aneeey