Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
bunlar cok uzun fikir teatisi gerektiren konular,seni sozlerin Allahtan isteyen bir kul gibi degil,isyan denizinde yuzen kisilerin sorusu,bu tur yargilama sorularini yillardir ben inancsizlardan duyarim....
|
evet isyan ediyorum bunu yalanlayam fakat bu karadeliğin sebebi zira ben değilim şunu söyleyeyim ben cahilin tekiyim sadece aklıma bazı sorular takılıyor bu sorular beni hep isyana itiyor yardımınıza ihtiyacım yok yıllardır bu sorular aklımda dönüyor sadece fikirlerinizi merak ettim o kadar. İnançsızım doğrudur sadece kaynak ve sahihlik aramak inançsızlıksa evet inançsızım. Tanrı dememin nedeni Allah deseydim bazı müslümanlar haklı olarak tepki verebilirdi sanırım -) Sağlıkla kal tekrardan cevabın için teşekkürler.
---------- Post added 15.12.20 at 22:25 ----------
Alıntı:
HeartLess Nickli Üyeden Alıntı
Doktor necmi'nin konusuna bir şey demiyorum arkadaş merak etmiş ve sorusunu sormuş.
Ama arkadaşın üyelik aldığı mail site kurallarına aykırı olduğu için kendisini yasaklamak zorundayım.
Normal bir mail adresi ile üye olup tekrar gelebilir.
Uzaktan bi yerden de tanıdık geldi sanki ama belki ben yanılıyorumdur.
|
tamam temp mailden kurmuştum mailimi vermek istemem böyle yerlere başka bir google mail adresi kurup ordan geri girebilirim.