Alıntı:
Yazbahar Nickli Üyeden Alıntı
Günah işledin ve açığa çıkmasından çok korkuyorsun ,çıkınca kıyamet kopacak çünkü... Tövbe ettiysen bol bol dua et Allah örten dir. Ama bak şunu unuta birşeyin açığa çıkması gerekiyorsa çıkacaktır buna engel olamazsin.
İşin içindeki kişilerle gece uyumadan önce kendi bilincinde konuşmayı anlatmayı dene , tabi bir nevi hayal dünyamda yani. Bakalım neler hissedeceksin
|
hayır günah işlemedim fiili yaptığım bişey yok gıybet etmedim dedikodu yapmadım ortalığa fesat, haset bulaştırmadım. Geçmişte düşündüğüm bişeyi söyledim ve bu düşünceyi korktuğum kişiler öğrenirse ne olur diye tedirginlik yaşıyorum. Olay bu söylemekle hata ettim bunun pişmanlığındayım rabbime yalvarsam bu konuda bu sıkıntıda beni kurtarmaz mı ? Bunu öğrenmek istiyrum
---------- Post added 09.12.20 at 16:41 ----------
Alıntı:
Türk Nickli Üyeden Alıntı
Allah cc yardımcınız olsun. Kur'an da kişinin kaderini iradesi üzere kıldık diyor . Bazen yaptıklarımızın sorumluluklarından kaçamayız.
|
Ama şunu da unutmayalım dua da belayı def eder ve dua da kaderi değiştirir. Ben dua edersem eğer olacaağı varsa bile dua ile belki bu sıkıntıyı hafif bi şekilde atlatacağım allahın izniyle. Şuan ki sıkıntım, bu olay değil, benim çok fazla korkmam bu sıkıntı.