Alıntı:
gmutlu840 Nickli Üyeden Alıntı
Hocalarım merhaba bilen yada yaşayan birisi varsa yardımcı olabilirmi acaba;
Evimin mutfağından ve odasından sürekli kedi yada köpek maması çıkıyor küçük kalp şeklinde evin pencere ve kapıları kapalı kedi girse bu zamana kadar gözükürdü ama ara ara ya mutfaktan yada odadan bisküvü gibi kahverengi kalp şeklinde gerçi kedi yada köpek maması olup olmadığını da bilmiyorum ama az çok kedi köpek maması gördüğüm için ona benzettim sizce neden çıkıyor olabilir evide hergün süpürüyoruz ama ara ara çıkıyor 2-3 adet çıkıyor.
---------- Post added 07.12.20 at 16:40 ----------
Birde evimin odasında gece uyurken rüyamda cin saldırısına maruz kaldım Allah Allah diye zikrederek kurtuldum Ben Allah derken sesim gırtlaktan çıktığı için can çekişir gibi aynı eşimde korkuyor ara ara oluyor bu saldırılar her saldırıda rüyamda zikir yaparak kurtuluyorum bilincim yerinde oluyor rüyada o yüzden hemen zikir yapmaya başlıyorum öyle kurtarıyorum kendimi
|
Eviniz tek katlı mi belki üst kattakiLer kedilere atarken pencereden faln dusuyordur ya da çatıya kedi yuva yapmistir yavrularına götürürken düşüruyordur.