Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
1 insan içinde olduğu durumu bilse çıkmak istemez mi ?
Şeytani taifeler sabırlıdır bizim gibi değil ince eler sık dokurlar başta günaha sokar sonra kalıcı evlerine yerleşirler bedene bunuda hiç çaktırmadan yaparlar..
Kimisi rüyasında saçma şeyler görür,kimisinin rüyaları tamamen kapanır kimidi agresif olur kimisi müsrif ve daha bir çok şey..
Karabiberim ben sana bişey sorayim o vakit Madem günaha yer edindiklerini bilirsin tövbeni ettin mi ? 2 rekat tövbe namazı selamdan sonra ac ellerini geçmiş ve gelecek tüm günahlarına tövbe et..
Sonra 50 mesaj hakkini doldurda diğerleri hakkında bi istişare yapalım durumu , bi sorduralim
Mesela musallat yaşayana tövbe ettirmesi zordur içeriden bi bahane gelir ve erteletirler sürekli Bazen daha ilginç durumlar oluyor 1 bedende a taifesinden birisi diğer bedende b taifesinden birisi..Bi tane güç göstergesi olarak diğerinin üstünlük kurmak için bedeninde gezdiği kişinin lisaninda atıp tutuyor ilginç ilginç işler, Allah bütün yaratılmışların şerrinden korusun bizi insaAllah
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam Allah razı gelsin.
Sanıyorum insanlara güven sorunu yaşayanların,yalnız kalması sonucu oluşan bir duygu bozukluğu halindeler.
Bana bir bakim esnasinda "benim gibi konuşup, haber alacaksın "denildigi zaman e iyi işte arkadaşin olur fenamı? Yanıtını almıştım.
ALLAH korusun ben böyle birşey istemiyorum.
Allahın sevmediği her türlü günahım için tovbemi duami ederim ve çokta severim.Yaramaz bir çocuk gibi,annesinden babasindan özür diler gibi..
Büyük bir günah işledi isem aglayarak biter namazım.Korkudan mutluluktan sana bunları anlayabiliyorum bana bu fırsatı verdin umuduyla birlikte.
Durumundan rahatsız olmadığı hissiyatındayım.Cunku kimsesiz.dedigim gibi cevresinde kimseyi istemiyor.Saglikli bir beynin insanin istemeyecegi şeyler.
Amin inşAllah.Mesaj hakkımı doldurayım.
---------- Post added 07.12.20 at 13:12 ----------
Alıntı:
Şemhahir Nickli Üyeden Alıntı
En basit yöntem şöyle; evde defne yaprağı ve üzerlik tohumu tütsü et kokusu burnuna gidince çıldırır abuk sabuk şeyler söylemeye başlar
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu dediğinizi evde kendimde bir kaç sefer yaptım.
Kokusu gercekten dayanılmaz.Ama kötü de olmamıştık ev ahaliyle birlikte.
Sağolun.Allah razı gelsin.