Alıntı:
bekir74 Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar.Ben daha önceleri musallat yaşamıştım.sonrasında dine yöneldim hamd olsun.Namazımı kılar Kur'an'ı Kerim okurum zikir ve koruma dualarını hergün yaparım.Sorum şu ben uyumak için yatağa girince kulağımda çınlama uğultu ve de yüzümde okşamalar dokunmalar oluyor.Yüzüme gözüme soğuk hava üfleniyor. bu belirtiler rahmani ruhanilerden midir yoksa musallat belirtisimidir? Allah razı olsun
|
Böyle bir durumda bana göre geceleri okumanız gerekenler 1 defa Ayet-el Kürsi (Ayet-el Kürsi'nin son ayetini 3 defa tekrarlayın;''...vela yeuduhu hıfzuhuma ve huvel aliyyul-Azim'' 1 defa Felak 1 defa Nas 3 defa ''Bismillahillezi la yedurru ma'asmihi şeyûn fil ardi ve lafissemai ve huves-semi'ul alim.'' 11 defa ''Euzu bi kelimatillahi't-tammati min şerri ma halak'' Ayetleri mutlaka Arapça harflerden okumak gerekir. Ben misal olarak yazdım sen Arapçasını araşrurarak bulabilirsin. Ekseriyetle gece gelen cinler güçsüz cinlerdir güçlü cin olsa gündüzde görünürdü ve aklından şu ayet-i kerimeyi asla çıkarma ''İşte bu şeytan, ancak kendi dostlarını korkutur. Siz onlardan korkmayın, eğer müminlerseniz sadece benden korkun.''(Ali İmran suresi 175) İbadetine sımsıkı sarıl sakın gevşeme mümkün mertebe abdestli ol. Gece yatarken de abdest alarak yat.Evinde sürekli yüksek sesli ezan sesi Bakara süresi okunsun Birde Sabah namazını müteakiben Yasin süresini oku Yasin süresinde malum 7 adet mümin var her mümine geldiğinde Yasin süresi 9. ayeti 21 kere tekrar et tüm müminlerde bunu uygulayıp okumayı sonuna kadar devam ettir. Aynı işlemi Yatsıyı müteakip de yap. Allah (c.c) yar ve yardımcın olsun.