Alıntı:
Karabiber2000 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleykum abilerim,ablalarım,
Biraz önce konularda gezerken,hayatımızda birşeyler yanlış gidiyorsa günahlarımızın sebep olduğunu okudum
Merak ettiğim sorum şudur, Ailemizde(Anne baba kardeş eş çocuk) Musallatı arkadaş edindi ise ve söylemek istemiyorsa veyahut yasakliyorlarsa söyleme diye telkinde bulunuyorlarsa ne yapmalıyız?
İnsan insana muhtaçtır ya,sebepsiz neden düşmanlık olsun neden bakışların içinde nefret izleri taşınsın?Sorular sordum kendime,acaba dedim bize gerek duymayacak başka varlıklarla mı münasebet içindeler...
Söyletmenin veyahut anlamanın basit yolu varmıdır?
Okuyandan cevaplayandan Allah razı gelsin.
|
1 insan içinde olduğu durumu bilse çıkmak istemez mi ?
Şeytani taifeler sabırlıdır bizim gibi değil ince eler sık dokurlar başta günaha sokar sonra kalıcı evlerine yerleşirler bedene bunuda hiç çaktırmadan yaparlar..
Kimisi rüyasında saçma şeyler görür,kimisinin rüyaları tamamen kapanır kimidi agresif olur kimisi müsrif ve daha bir çok şey..
Karabiberim ben sana bişey sorayim o vakit
Madem günaha yer edindiklerini bilirsin tövbeni ettin mi ? 2 rekat tövbe namazı selamdan sonra ac ellerini geçmiş ve gelecek tüm günahlarına tövbe et..
Sonra 50 mesaj hakkini doldurda diğerleri hakkında bi istişare yapalım durumu , bi sorduralim
Mesela musallat yaşayana tövbe ettirmesi zordur içeriden bi bahane gelir ve erteletirler sürekli
Bazen daha ilginç durumlar oluyor 1 bedende a taifesinden birisi diğer bedende b taifesinden birisi..Bi tane güç göstergesi olarak diğerinin üstünlük kurmak için bedeninde gezdiği kişinin lisaninda atıp tutuyor
ilginç ilginç işler, Allah bütün yaratılmışların şerrinden korusun bizi insaAllah