Alıntı:
Suskun Nickli Üyeden Alıntı
Slm arkadaşlar öncelikle başımdan geçen bi olayı anlatmak istiyorum bundan 3 sene önce bizim burda şıh denilen biri vardı er kadiri rufai dergahından ona gittim kendime bakım yaptırdım ve bende musallat olduğunu söyleyip tövbe etmemi söyledi ettim ama hıçkıra hıçkıra aglaayarak yaptım tövbe mi yanında yaptırdı daha sonra eve geldim evde de yaptım tövbemi daha sonrasında namaza başladım herşey çok güzel gidiyordu benim için Sonra yeniden yanina çağırdı beni musalllatimi da ayaklarına iğne batırarak aldı ayak parmak uçlarını kanatarak aldı iyi güzel herşey bu zamana kadar ta ki diğer arkadaşımı oraya götürene kadar o arkadaşımda bakım yaptırdı tövbe etti ve ikimiz birlikte namaza başladık daha sonra arkadaşıma en son gittiğimiz de yalnız bakmak istedi arkadaşım odadan çıktığında eli ayağı titriyodu noldu diye sorduğumda dur nefes alamiom dedi daha sonra 2 gün sonra anlattı bana ve ben şok oldum meğer bizim şıh diye gittiğimiz arkadaşıma orasını burasını göstererk başka isteklerin var mi bizden demiş ve masallarını çıkarırken dudaklarını öpmüş bu senin bizden istediğin duandi demiş daha sonra arkadaş rüyalar görmeye başladı rüyasında şıh in bi sürü karısı olduğu ve onunda karısı olduğunu görmüş rüyasında şıh gelip yine dudaklarından öpmüş ve uyandığında sanki yanımdaydı gerçek gibiydi dedi ve çok korkmuştuk daha sonra bida gitmeme kararı aldık ama daha sonra şıh bize haber göndermiş neden gelmiyorlar hayırsız evlat bunlar gibi şeyler söylemiş arkadaşım ve ben çok korkuyoruz bazen gerçekte bazen de rüyalarımızda görüyoruz ne yapacağız ve artık kime guvenecegimizi bilmiyoruz arkadaşım su an devam edio namazlarına ama ben bıraktım ve yanımda pis bi varlığın olduğunu hissediyorum bazen yeşil yılan şeklinde bazen de hızlıca geçen karaltilar nolur yardim edin cok korkuyorum ve kime guvenecegimi bilmiyorum bunun öncesinde de berhetiye okuyodum günde 105 tane namazlarımın arkasından ama su an da hepsini bıraktım zikir dua ayet hiç birini okuamıyorum ((
|
Şimdi Allah o şeyh denen şeref yoksununu ıslah etsin. Sen Berhetiyye okuyorsun ama bunu okuyacak kadar ilim irfanın gücün varmı? Sana gelen musallat Berhetiyyeyi kafana göre okumandan gelmiş olabilir