Alıntı:
Türk Nickli Üyeden Alıntı
Selamünaleyküm kardeşim..mülk suresi 14. Ayet ile yaptığım ilk istiharede o an için bilgim olmadığından yaşadığım olay üzerine bir türlü yaptığım istiharelerden sonuç alamıyordum. İki gündür senin önerdiğin şekilde istihareye yatıyorum. Nasip olursa bu günde yaticam. Lakin şöyle bir durum var.mesajlarim kapalı o yüzden buradan yazicam açık açık normalde rüyalarımı hatırlayamadığım halde güzel hatırlıyorum bir sürü olaylar hatta aklıma takılan şeyler varsa cevabını arıyorum rüyamda gördüğüm insanlara soruyorum. İstihare yaptığım konu basit aslında başlangıç için senin tavsiye ettiğin gibi.kardesim istediğimiz ise girebilecek mi diye yatıyorum aslında. Fakat sorunum şu normalde asla olmaz ama iki gündür rüyamda afedersin kendimi ve başka insanları çıplak görüyorum. Avret yerlerini görmüyorum lakin tamamen çıplak olduklarını biliyorum ve kendimi kapatmak için uğraşıyorum.ve bir şekilde kapatıyorum üzerimi. Birbirine benzeyen rüyalar görmek bir işaret mıdır? Bir açıklaması var mıdır ?
|
Gorduklerin kadın mi erkek mi ? Rüyalarda detaylar önemlidir