Alıntı:
Ademm Nickli Üyeden Alıntı
Bak kardeşim bi türlü anlamadın değil mi sana diyorum ki yazdıklarımı oku velevki okudun diyelim tekrar aynı şeyleri papağan misali neden tekrar ediyorsun anlamış değilim getirdigin ayetleri tek tek sana tefsirini izahini sebebi nuzulunu uzun uzun anlatabilirim çok şükür ama senin önce 'ın yargılarını kirman lazım tamam mi kardeş ...
---------- Post added 30.11.20 at 14:57 ----------
Bak kardeşim gene yanlış fetva veriyorsun
Dövme elbet bedene zulmdur lakin deri altına yapılan dövme abdeste engel değildir kusurluda değildir çünkü abdeste asl olan derinin üstüdür altı değil suyu derinin üstüne değdiririz bu kadarıda kafidir ama dövme sahibi sindirirse kişinin ahireti için daha makbule olur...
|
Derinin altına gozeneklerden su gider . Deri kendini her koşulda yeniler . Yenileme olmadığında gözenekler kapandığında da ödem yapar m deri altı hava almazsa vucut şişer . Estagfrullah fetva falan ne haddimize . Hanımlarda küpe olayından pat biç. Daha önce delinen kulağın o kısmı küpe hareket ettirilerek abdest alınır . Küpe yoksa dahi ip takılır . Dövme işlemi gözeneklerin altına boya zerk edilerek yapıldığından , gözeneklerin altında ki boya abdesti kusurlu kılar . Bu bilgi bilimsel olmakla birlikte istediğin hocaya sorabilirsin .
---------- Post added 30.11.20 at 16:04 ----------
Alıntı:
mubarack Nickli Üyeden Alıntı
Yok bedendeki dovmeden şans ve bereket bekliyor adam bunu kastettim @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Kardeş durumunda ki salatu selam o kadar güzel ki sayfaya her girdiğim de okumadan gecemiyorum . Evet Allah'ın ayetleri dururken ibadet dururken sansi kısmeti batıl inancla elde etmeye çalışmak iman ve bilgi eksikliğidir . Ama o kadar basit bir konu değil bu koşullu sartlanma vardır bilimde . Söylediğinin istediğinin yada istemediginin gerçek olma afili .