Alıntı:
Ademm Nickli Üyeden Alıntı
Mübarek arkadaş özellikle menzile karşı nasip diyelim kardeşim dini meselede konuşsun lakin delil getirsin ki faydalanalım değil mi ?
|
Ben menzil dememiştim .! Karşı olmak meselesi değil . Çorbaları da nasib oldu kraldan çok kralcı olmak meselesidir sorun . Delili sizden bekliyorum . Hangi kitapta birinden tövbe almak ve Allah adına onu gunahlarindan arındırmak var . Hangi ayet hangi hadis . Bana tek bir örnek gösteremezsiniz . Ama az önce arkadaşımızın kâfirlerin ta kendileridir ayeti de sadece hristiyani kapsamaz . Küfür kelimesini bı ara derinlemesine konuşalım inşallah ve bu sitede acilen konuşulmaya muhtaç en büyük konu da şirk ve büyü meselesidir . Havas ilminin boyutlarını da tartışabiliriz seve seve . Bir ayet ile orneklendirme yapmıyorum . Bu cehalet olarak algılanmasın. Çünkü ayeti paylaşırken tefsir ve nüzul sebepleri de beraberinde konulmalı . Ancak o zaman tartışma verimli bir sonuca bağlanır . Menzilde ki ritüeller konusunda tavrım net olsa da ibadet konusunda talebeleri başıboş bırakmiyor olmalarıni taktir ediyorum . Hepsine selam olsun haklarını helal etsinler .