Alıntı:
Nk6666 Nickli Üyeden Alıntı
Sana birşey diyeyim mi kardeşim bizim ülkemizde Hindu ritüelleri müslümanlar tarafından tatbik ediliyor , mum üretimi ve satışı dünya genelinin iki katıdır ki bunlar da dilek dileme vs içine kullanılıyor çoğunlukla , bizim gibi derdini anlatamayanlar birbirleri ile tartışırken elin hristiyani incilin arasına 100$ koyup kendi kitabını okutuyor , modernlik meditasyon sağlık kılıfı altında Hindu dilinde Hindu tanrılarına dua ediliyor bilinçsizce . Tantra ismi verilen geometrik tilsimlar peynir ekmek gibi satışta . Şimdi ülkenin yarısı musliman diyebilir miyiz gönül rahatligi ile ? Tebliğ ile yukumluyuz kardeşim . Burada biz dinin inceliklerini tartışırken diğer sayfada bir başka müslüman büyü yapmayı öğreniyor ! Selam ve dua ile
|
Vallahi kardeşim bazı tebliğ konusunda yükümlü olduğumuz hususunda sana sonuna kadar hak veriyorum ama söz konusu ülke olunca asla genelleme yapma taraftarı değilim çünkü vebaldir hemde milyonlarca bugün birçok .şeyin satışı tavan yapıyor kaldiki mum yapmasın ritüel büyü diyorsun bunlar ge c kardeşim ahir zamanın hatta ülkemizin nen büyük baş belası olan şey FAİZ dır kardeşim öyle bir hal aldı ki faiz ALLAH c.c muhafaza kardeşim çok kötü bak kardeşim herşeyi her günahı anlarım lakin bu günahlardan en büyüklerinden biri çok ca yapılıyorsa vay halimize şahsen söylüyorum tanıdıklarım bile krediye yelteniyor zar zor almaması için ikna ediyorum ALLAH c.c hepimizin yardımcısı başta ikimiz ve tüm islam alemini şeytanın ve nefesimizin şerrinden muhafaza eylesin kardeşim ...
Sana tavsiyen kardeşim bir işin incigini cincigini yani her halini öğrenmeden yorum yapmaman çünkü büyük çabala girersin kardeşim bu sözüm öncelikle kedime sonrada sana kardeşim hayırlı geceler...
---------- Post added 30.11.20 at 02:54 ----------
Büyük vebali yani demek istedim