Alıntı:
umutkarsu Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim... Bak laftan anlamıyorsun sen ben anladım.
"Durumu anlayıp da bu büyü dediğim için"
ortada anlaşılması gereken bir şey yok diyorum, anlamıyor musunuz? Bilerek mi yapıyorsunuz güzel kardeşim?
Kasıntı yapmak falan bunlar nasıl laflar? Biraz haddinizi bilin rica ediyorum.
Burada bilgi verecek tek kişi siz değilsiniz, bu sayfa da sizin değil, burada kocaman bir aileyiz, kendiniz ithamlarda bulunup insanları da bizlere yardımcı olmasınlar diye alt metin oluşturamazsınız, bu büyük harflerle terbiyesizliktir. Rica ediyorum bu iletiyi terkedin rahatsızlık veriyorsunuz, aksi durumda sizi şikayet etmek zorunda kalacağım.
Şurada bir evliliği kurtarmak için gayret gösteriyoruz kalkıyorsunuz ortada büyü yok bir şey yok gereksiz yere münakaşa oluşturup ortalığı bulandırıyorsunuz, boşanmak haram mı diye soruyorsunuz, siz meraklısıysanız gidin boşanın kardeşim, ama bir başka kişinin hayatıını dağıtması için bıraksak zil takıp oynayacak moddasınız. Büyük hayal kırıklığı daha fazla oluşturmayın insanları da yok yere yardımcı olmasınlar diye dolduran cumleler kurmayın, kul hakkımıza zaten girdiniz, ötesinii rica ediyorum başka iletilerde devam ettirin.
Büyü falan yapıldığı yok diyorum hala gereksiz yere zaman kaybı yaşatıyorsunuz. Rica ediyorum bu iletiyi terk edin imas bey.
|
senin demenle gitmek olmuyorda,ben istedigim icin bu konuya yazmayacagim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alacagim olsun senden hesaplasiriz daha senle bidat ehli nasil oluyormuş,munafiklik nasil oluyormus gorusuruz