Mübarek Esteğfirullah
Şahsen daha yolun başındayım hak ne zaman vaki olur bilemeyiz genelleme göre başlardayım belki daha neler neler görücez seni tanımıyorum neler gördüğünü nelere şahit olduğunu bilmiyorum ama bildiğimiz insan en çok gördüğüne inanır o yüzden ALLAH C.C hepimizin yardımcısı olsun İNŞALLAH şöyle ki ilmiyle amil mübarek zatlar ile hemhal etsin seni ve onlardan eylesin ahir zaman şeyhimin çoğu defa ahir zaman için şunu diyordu nuhun gemisi gibidir dergahlar(hakiki manada ) gerçekten bizatihi yaşıyorum görüyorum o yüzden bu şekilde de savunuyorum emin ol ki kendi sofiligimden utanıyorum cok edebe muğayir hareketlerim gunahlar anlatılmaz çok akillanmadigim günahlarım var okuduğum sofilk ile kendi halim arasında daglar var ama dua et kardeşine akıllanayım sofiligi edebince yapabilmem için ALAH c.c razı olsun kardeşim güzel sohbet oldu ellerine sağlık...
Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Emin ol ki düşünüyorum. İlminin seviyesini de farkettim.
Hak bir dergah olabilr ki Allah size de rahmet etmiş sevgili @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bilen insana haddi aşmayı dinimiz yasakladı.
Alim e hürmeti de uygun gördü. Alimi tevessül etmeyi yasakladı ama. Hakkı yerine koyabildiysek ne mutlu
|
Son olarak mübarek kişi bildiği ile amel etmelidir şuan bile seydamin dışı dibinde kaldigin her saniye ufkum ve ilmim bi o kadar artar yaşayan ve gören bilir mübarek nasıl anlatayım ki bu durumu o kadar çok soru ve eleştiri daha neler neler seydama(seyhime) sorarlar ki o kadar güzel cevaplar verir ki günlerce düşünürüm çoğu defa hadislerde ve evliya kıssaları okurken vkonjstugu sözlerinin hikmetini anlıyorum bazen ise direk kalbime işliyor sanki ama ne zaman nefsime uysam kendimi saçma sapan felsefik düşüncelerde bulmuyorum sırf bu yüzden imam .gazlı ve imam razı nin kitaplarını okuyordum diğer felsefecilerin saplantılarını çünkü aklıma gelirdi günaha baktigim zaman şuan o zamanlardan birindeyim ama seydama şüphem yok çok şükür kendime söz geçiremiyorum hele etrafımdakiler sanki şeytan ile anlaşmışlar gibi sürekli zikir çekeceğim zaman beni alıkoyuyorlar tam herşey bitti çekim derken bu seferde kendim kalkıyorum dua beklerim "müminin mümine gıyabında ki duası makbuldür"