Alıntı:
Erzurum Nickli Üyeden Alıntı
Bak sevgili kardeşim. Anam beni ülkücü doğurmuş. Aklım kestikten beri ocaktan sora partiden bir başka dini, siyasi, kültürel ne gelirse aklına hiç bir oluşumun içinde olmadım. Ne adım geçti ne eşgalim. Ben sora töbe ettim. Ve yaptığım tek iş oturup ettk töbe ama bu din ne diyor kardeşm? Sorusuna elime geçen her kaynaktan cvp aramak oldu.
Geldiğim nokta Kur'an en iyi rehberdir. Noktasıdır.
Şimdi ben inandığım bir kitabı burada insanlara izah ediyo, bundan başka referans almayın. Yani en azından buna bir bakın ne diyor diye anlatmak için göbeğim çatlıyorsa ve sonrasında da işte vahhabi yok tekfirci, yok selefi, münker ve hepsini geçtim ehli sünnetten değilsn fln diye suçlanıyorsam eğer sorun büyüktür canım kardeşim.
Ehli sünnetin ülkede ki savunucusu tarikatlar ve tasavvufları Bi kere en başta Şiiliğin batınilik ve huruf ilik fırkalarından devşirme. Bunu bilmez araştırmaz ama Gavs masum ruhtur, şeriat tan düşmüştür diye buyurur beni de ehli sünnetten tekfir eder. Ben burda tonca bilgisizlik, yanlış algı, öfke ve maalesef de eğitimsizlik görüyorm ve ülkenin genel tarik leri bu düzeyde. Hayatın içindryiz yani.. Tanıdığım tek sofiler bu siteden değil ki
|
Öncelikle haklılık payın var ağabey bu herkesi tekfir eden tayfalar bambaşka Gavs hzleri seni tekfirde etmez ehli sünnetten düşmüşte demez ağabey sen normalsin ben ne insanlar görüyorum özeliklle haricileri o konuya girsem çıkamayız ağabey sen canını sıkma Ağabeyim