Alıntı:
CahCahi Nickli Üyeden Alıntı
Biz delille konuşurruz lakin insaflı ve hakkı arayana. Niyeti bozuk olup evliyaullaha düşmanlık eden Ellah un harp ilan ettiği bidat ehli ne değil. Onlar delil peşinde değil milleti yoldan çıkarıp münafık lara hizmet peşin deler. Hak tarikatlere içlerindeki sui istimalleri fırsat kollayıp iftira atmakla nemalanma peşindekilere delil dunöak hakka karşı hurmetsizliktir. Bu mahluklar islamın dahili düşmanları Sufyaniyetin de en kuvvetli yardımcıları dır. Burada delil sunmuyorlar cibilli bir intikama düşmanlığa delil kılıfı giydirmişler.
Yazdıkların bir müslümanın yazacağı şeyler değil.
Biz tarikatlarden daha yüksek bir yolla işaret ettik ve böyle ince bir yolda bu zamanda gitmek zor dedik de tarikatı küçümseme diye anlamak istedilerse niyetleriyle hasrolalar. Amacı niyeti bozuk olmayaydı müdellel bir ifadeyle anlatırdım. Çok demedim. Okuyan yok ilim peşinde yok maksat Ellah a giden o ulvi tarikat yollarından milleti alıkoyup bazı sui istimalleri bahane edip avamı teröre teslim etmek. Zındıklara hizmetin iki dünyada da cezası var. Kah övdük yola geleler bile alırlar hesabı. Yooook . amaç tarikat değil İslami yıkmak. Gururlu hainler. Tarikatlar bunca evliya ve güzel insan yetiştirdi de tarikatten bağını koparıp açıp kuramdan hüküm çıkaran Mevlana ya İbni Arabiye Yunusa dil uzatan şeref yoksulları ne yetiştirdi. Ben diyim. Bugün alemi İslami bin parçaya bölüp kan akıtan adı müslüman tüm zalim bidat fırkalarını yahudiye köle bunca fırka-i kslile-i muzırrayı yetiştirip İslam alemini ateşe verdiler. Basaramıyacaklar. Delil peşinde olsaydılar uzunca yazardım. Meram ifade oldu.
İmdii. Bu sözlerden keri Sen @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sen @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] perdeyi yırtarsanız sizi affetmem. Ben alimlerin ve Ellah dostlarını yetiştiren tarikatların savunucusuyum. Ellahın harp ilan ettiklerine biz dahi ettik biline. Mufteriler cezasını bulsun. Sufyanilerle aynı dili kullanan, Türk bayrağı üzerine dünyanın en büyük munafıgının teröristinin resmini naksetme peşinde olanlarla iki dünyada da hesabımız var.
Gatelehumullah. Fe enna yu'fekuun.
|
bak guzel kardesim....vellezine keferu lehum naru cehennem....insanlarin ic dunyasini,yasadiklarini ve yasiyor olduklarini bilmeden insanlari suna karsi,buna karsi diye isim vererek yaftalamak gunah kismini bir kenara koydum,gaflet delalet ve hiyanettir,kimsenin icindeki inanci itikadi kimse bilemez buna olcu koyamaz heleki o kisiyi tanimiyor o kisi hakkinda bilgi sahibi degilse,kimse icin konusmam sadece kendim icin konustuklarim, ben hic bir tarikata hic bir cemaate mensup degilim,hic bir tarikate hic bir cemaate KARŞI degilim bu benim haddim degil,karsi olacak bilgimde yok,ben yarim aklimla nasil karsi olurum...benim karsi oldugum alimin ulemanin evliyanin gunahsiz masum kabul edilmesi,bu kabul edis neticesinde,onlari gunahsiz olan Hz Peygamberle ayni kefeye konmasi ki ben buna karsiyim... ben neye karsiyim biliyormusun, 200 tl lik bilet karsiligi semanin ve Mevlana nin gavura kafire pazarlanmasina karsiyim,Mevlananin tum dunyaya semadan ibaret olarak tanitilmasina karsiyim,bak benim karsi olduklarimla senin karsi olduklarin ne kadar farkli,ben yarim aklimla bunlari dusunurum,sen tam aklinla ne dusunursun bilmem....simdi sana sorsam mesnevideki cinsel icerikli hikayelerin hikmeti nedir? cok sey anlatirsin...dersem ki sana hz Peygambere maledilen kureyza kabilesi hadisesi iftiradir, buna bir sey anlatabilirmisin,ben buna karsiyim...arif olan laftan anlar...ve inne ileykum le hafizin,kiramen katibin,yağlemune ma tef alun....