Davetlerde gelen varlık en donanımlı insanlara bile hesap sorar . Girişmeyin bu işlere . İki dünya arasında örme perişan ederler . Ne bu dünyadan el etek çekecek durumdayız ne de öteki alemde yer bulup kalıcı olacak kadar temiz . Ömrünüzün sonuna kadar hadım size hizmet edecekse , sizde ömür boyu anlaşmayı harfiyen yerine getireceksiniz demektir . Şartları yerine gelmeden yapılan her davet musallat depresyon ve hayal kırıklığı sebebidir bilesiniz . Nasıl buyuk ve temiz bir niyet olsun ki hadimleri çağırıp yardım istediğinizde size haklarını helal edip , yardım edebilsinler ? Sevgilimden ayrıldım ey mübarek bizi barıştır , param kayboldu gel bul ! Yorumlara ve paylaşımlara şöyle bir bakıldığında cahil cuhelayi şirke götürecek o kadar çok şey var ki hayretle okudum bazı şeyleri. Kimseyi üzmek yermek gibi bir amacım yok . Haddine de değil ancak ilim cahilin elinde terördür katliamdır . 40 yıl ibadet edip sırlara ermiş bir mübarek ile 3 gün oruç tutup namazını kaza eden bir müslümanin ilim kapısı da Cennet kapısı da bir değildir .
|