Alıntı:
baselin Nickli Üyeden Alıntı
Esim 13 senedir bir kadınla ve Her defasında beni kandirdi inandim esim bidaha gitmiyceni ama her defasinda kendini orda buldugunu gelmek istedigini gelemedigini soyledi ve bende bunu yıllardır cekiyorum esime yspilan buyu benidemi etkiliyo nolur yardim edin.
Kendisi bir hocaya gitmis ve ona mezar buyusu yapmışlar sana ic camasirlarini bir mezara gommusler demişti bu olabilirmi ne olur yardım edin bana.
|
Öncelikle üzüldüm durumunuza. Yalnız gerçekçi olmak lazım on üç yıl çok fazla büyü etkisi için. Bildihi anda kendine gelmesi lazımdı . Biz yaşadık farkına vardığı anda kendini kurtarmak iicn her yolu denedi.
Alıntı:
canan6142 Nickli Üyeden Alıntı
Allah askina haa 13 sene bu yaaa
Boyle adami sokmayin bile kapiniza baska kadinla opuscek koklascak yataniza geri alicaksiniz yapmayin gozunuzu sevim yaaa
|
Siz çok büyük ve yaralayıcı konuşuyorsunuz. Bı hikayesini dinlemek lazım hanımefendinin. Kimbilir neler yaşadı. O bilmiyor mi böyle beylik cümleler kurmayı?
Kötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum ama insanların zaten yaraları varken bı de siz yapmayin
---------- Post added 24.11.20 at 16:47 ----------
Alıntı:
Rayiha Nickli Üyeden Alıntı
Gerçekten güçlü bir büyü yapmış olsa diğer kadın 13 yıl içinde o adamı boşatır kendi nikahına alırdı.
Buradan ismini veremeyeğim bi kanalda ihanete uğramış kadınların aradığı bi program var onu açıp izlerseniz aynı şeyleri yaşadığınızı anlatan bir sürü kadınlar var.
Hepsinin ortak noktası yaptığına pişman olan salya sümük ağlayıp afdileyen ama aynı pisliği yiyen erkekler.
13 yıl yapan, 30 yıl bile yapar.
|
Maalesef Buna ben de katılıyorum on ucyil büyüyle tutan kadın sizi saf dışı birakabilirdi .hani bir kaç aylık akıl tutulmaları dan bahsetmiyoruz.
Biraz ne yardan ne serden gecememe durumları var.
---------- Post added 24.11.20 at 16:49 ----------
Alıntı:
trablon Nickli Üyeden Alıntı
Adam fıstıklı baklava nın tadını almış bikere
|
Bazı yorumlar kan döndürüyor. Anlamak çok güç.. insan yarasını soylemeyegorsun... Toplum işte..
Ay ne mutlu sana de demiyoruz ama kadının bogrune böyle şiş saplamak neden?