Alıntı:
Karabiber2000 Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm, Aklıma takılan bir sorum var.
Hepsi diyemem ve seçemiyorum da, gördüğüm rüyalarım günlük hayatımda karşıma çıkıyor.
Kimi o gün yaşanıyor kimi ise 3 5 ay arasında.
Rüyalarımı not defterime yazıyorum, bir bakıyorum ki yeşil degilde mavi araba değilde bisiklet ama sonucu aynı..
Kalp gözüm açık diyordum.Kimseye de anlatmam.Anlamlarini bilmesem de güzel yorardım.
Fakat bir bakım yaptırdım bana bunun bir lütuf olmadığını, içimdeki varlığın başlangic icinde öldüğünü, 52 yaşında karşıma çıkacağını onun gibi onları göreceğimi soru sorup cevap alacağımı söyledi.
Ben böyle birsey yasamak istemiyorum.
Gördüğüm rüyaların çıkmasına sebep gönül gözüm mü yoksa o hocanın dediği gibi hazırlıkmı yapıyorlar?
---------- Post added 20.11.20 at 23:37 ----------
Düzeltme tuşunu bilmiyorum,içimde öldüğünü değil, varlığın içimde oldugunu ümmü subyan vasıtasıyla geldiğini benim onun farkında olmadığımı söyledi
|
ummu sibyan hamile kadinlarin cocuklarina bulasir tehlikelidir,cocukken bulasmissa oyle rahat durmaz,senide durdurmaz,bakim yspan kisi gaipden gelecekten bahsetmis,bu makbul degil,yoksa falci buyucumu bakim yapan,dediklerinede hic inanma tarih bile veriyor,ruyalar cok sirlidir,kimseye anlatma,belki kendi ruyanin sirrina vakif oluyorsundur....