Alıntı:
metehan2763tr Nickli Üyeden Alıntı
odada nefsimi köreltmek için zikir yapıyordum neyse testesteron hormonum kendiligine yukseldi neyse zikretmeye devam ettim sınra arkamdadan bir takım sesler duydum neyse tekrar devam ettim sesler cogaldı bende gözümü kapatim dedim gözümü kapattım bir kadın var sim siyah bişey giymis sadece yüzü gözüküyor sonra yüzü korkunç görünümlü sonra couk falan gördüm kendiline gene cocukda ürkütücü sonra korktum biraz ayetel kürsü okudum 4 defa etrafıma üfledim devam ettim bir süre sonra tekrar aynı sey oldu bunun bir caresi varmıdır yada musallatmı oldular bana bilen abilerim cevaplıyabilirmi sevabına
|
zikir cekerken insan oyle bir ruh aleminde olmali ki dunyayi unutmali,zikir cekerken testesteron yukselmesi cok ilginc,hangi ruh haliyle,hangi dusunceyle,hangi alemde cekiyordun zikri,bu halde zikre devam edersen gorduklerin normal,o anki nefsinden dolayi sana korku vermisler,yada icinde bulundugun durumda sen boyle bir hayale kapilmissin,bu haldeyken zikir cekme diye,musallat kapsaydin bunlari yaziyor olamazdin