Alıntı:
Simitci Nickli Üyeden Alıntı
Onlar eziyet ehli zülmü en adi işleyişi ellerine almışlar onları sırrını tüm dünya öğrensin günü gelince Allah zaten açıcak onlarda biz yaptık diye gösteriş yapıcaklar benim zülümcülerle işim olmaz, bunu beni kendine çekmeye çalışanlara benim kaçmaya çalıştığım adi şerefsizlere, ödev e gelince abla temiz saf evliyallahdan aldım dua ediyorum Allah ömrümün sonuna kadar ondan ayırmasın himayesine tam net eksiksiz versin, ben efendi kendi halinde biriyim cinleriyle ezdikleri için sır saklamak içimden gelmiyo değer vermek saygı duymak içimden gelmiyo adi işleyişi kim sever, son olarakta 15 senelik hayalim gitmem gerek hem fakirim hem hayalim başka yolu yok, bide istanbulda üstüme planları olduğundan göndermemek için uğraşıyolar 2020 enayi modern köle yapıcaklar kendileri için bedava hizmetçi
---------- Post added 17.11.20 at 19:51 ----------
Sağol hocam 😍
|
Sen hâlâ cinlerle mi uğraşıyorsun senin pesine cin takanlarla mi ugrasiyorsun. Ortada kim kaldi ki cinlerden.
Bana da cok önemli bir ders verdin senden de Allah razi olsun. Insanlar anlattiklariyla degil karsilarindaki insanin anlayabildigiyle bilinirler.