Alıntı:
ADX Nickli Üyeden Alıntı
Insanlar universitede yüksek lisans vs derslerinin sonunda tez yazarlar. Tez konulari daha önce yapilmamis yeni ve özgün olmalidir. Yani mevcut alana birseyler katmali eklemelidir. Bunun icin ilk önce mevcut arastirma konulari daha önce yazılmış mi diye bakarlar. Buna bakarken de alani tararlar ve daha once yapilmis calismalar hakkinda bilgi edinirler. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ödev verilmis sana. Ne güzel. Ödevin icin arastir incele oku öğren. Bak bakalim durdugun kapi kimin kapisi. Kime misafirsin. O misafirine kapiyi açar.
Kapinin acilmasi icin sen hazir misin?
Calis cabala, sonra sorarsin neyle salat ve selam okumani isterlerse buyururlar insaallah.
Durdugun kapiyi sır belle. Acilmasini istiyorsan sen acma
Evde bulamazsin üzülürsün.
---------- Post added 17.11.20 at 18:12 ----------
Yazilmis olan tum salat ve selamlari arastir oku öğren.
|
Onlar eziyet ehli zülmü en adi işleyişi ellerine almışlar onları sırrını tüm dünya öğrensin günü gelince Allah zaten açıcak onlarda biz yaptık diye gösteriş yapıcaklar benim zülümcülerle işim olmaz, bunu beni kendine çekmeye çalışanlara benim kaçmaya çalıştığım adi şerefsizlere, ödev e gelince abla temiz saf evliyallahdan aldım dua ediyorum Allah ömrümün sonuna kadar ondan ayırmasın himayesine tam net eksiksiz versin, ben efendi kendi halinde biriyim cinleriyle ezdikleri için sır saklamak içimden gelmiyo değer vermek saygı duymak içimden gelmiyo adi işleyişi kim sever, son olarakta 15 senelik hayalim gitmem gerek hem fakirim hem hayalim başka yolu yok, bide istanbulda üstüme planları olduğundan göndermemek için uğraşıyolar 2020 enayi modern köle yapıcaklar kendileri için bedava hizmetçi
---------- Post added 17.11.20 at 19:51 ----------
Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Allah muvaffak etsin insaAllah ne diyem
Vardır belki forumda kardeşler yardımcı olurlar
|
Sağol hocam 😍