Alıntı:
32cocukevkira Nickli Üyeden Alıntı
Son zamanlarda sosyal medyalarda paylaşılan ve ülkemiz adına iade süreci başlatılan bu şahıs için acaba kahhar esmasının görevleri hadimleri ile, bu şahısa ibretlik ders vermek mümkün müdür merak ediyorum
|
bu lanet kopek yillardir yayinladigi videolarda ozellikle Hz Peygambere cok kufur eden Allahsiz bir mahluktur,burada anlatmistim bir kac defa catismamizda olmustu,bu mahluk yahudi ve mossad destekli aglama duvarinda dua eden israil plajlarinda tatil yapan biri,kendisine karsi cikanlari cevap verenleri mossad ajanlari tehdit ediyordu,ben catismaktan dolayi sonuc alamayinca,sahsen devlete sikayet ettim gelen cevap"ozgurluk var savciliga suc duyurusunda bulunun" olarak cevaplandi,kendileri hakkinda yapilan aleyhte yayinlari hazmedemeyen adli makamlara bildiren devlet ricali bana boyle cevap vermisti sanki savundugum din ve peygamber inanci sadece bana aitmis gibi....simdiki sureci takip etmedim...
İmamı Şafi ra.
|