Hastalıktan iki yıl önce
Hastalıktan altı ay öncesag üstteki güneşe benzeyen simgeye dikkat edin...
Coronadan sonra ringe güneş çıkacak diyor yani korona yine burada kontrollü bir şekilde salindigi bundan sonra da güneş kullanarak iklim değişikliğine zorlanacağı ni bu kapak kendisi söylemiyormu..
Bu sene güneşten dolayı artan bir sıcaklık iklim değişikliği olur ise sorumlusu iklim mi olacak yoksa şimdiden ne olacağını söyleyen gerçekte yahudi bu iş adamı mıdır?
Gazeteler de mikrop yayıcı çocuklar şeklinde haber yapmanın neticesi biz kedileri cocuklardan daha değerli yapacağız diyen bir mesaj okudum bu resimden... Ve hala bu kadar mesajlara resimler hastalık benim kontrolünde diyen kapaklara rağmen sokak da maske takmayana katil diyen lakin bu dergi ile katil benim diyeni goremezden gelen medya ve diğerleri... Bu dünyanın en zenginin dergisini gerçekten sabah akşam yayın yapan dünyanın her yerinde spikerleri gazetecileri bulunan medya gerçekten görmedimi... Sabah akşam komşuyu komşuyu düşman yapmaya çalışan medya bu kapağı Amerika'da gören bir tane gazetecileri yokmu ben Türkiye'den görüyorum bu kapagida onalr goremiyorlarmi...
Bu kapağı görmeyen lakin sabah akşam cocuklarimiza mikrop sacici diyen bu medya gerçekten güvenilir mi... Komşumu bana düşman etmeye çalışan bu zehirli fikirleri yayan ama bu zehri yayan bu iş adamını görmeyen medya gerçekten bize haber ulaştırmak için mi uğraşıyor didiniyor...
Düşmanını taniyamaiyan düşmanı dost dostunu düşman zanneder... Nitekim bizlere anne babalarimizi hasta değilken dahi uzak durmamizi söyleyen bizleri hasta olmadığımız halde sırf maske takmıyor diye insanlara katil diyecek kadar art niyetli insanları birbirine düşürmeye çalışan kim...
Çocuklarınızı masumları kotulyenler haber yapanlari sessizce izleyip meyve sebze hakkında konusana binlerce lira ceza diye tehdit eden yasalar geçiren kim çocuklarımız hakkında haber serbest mikrop sacici diyecek lakin meyve sebze hakkında konuşmak bile suc... Kim yaptı bunları...
Bu ülkede insan onuru maskesiz insan katil denebiliyor da meyve sebze hakkında bir haber veya yorum yapması gereken onu ispat etmesi gerekiyor.. bu ülkede insan canı meyve sebzeden dahami değersiz....