Nitekim her yasa ile ismi şiddet, ismi sağlık her fırsatta aile kurumuna saldıran bu tedbir ve yasalar kimin eseri... Bugün yaşlı bir amcanın otobüse binmesi dahi sağlığa zararlı göstermek onlar için deyip onları otobüslerden dahi men etmeyi güzel göstermek iyi kötü kötüyü iyi göstermek kimin işi...ahir zaman deccalinin en büyük özelliği iyiyi kötü kötüyü iyi göstermesi değilmidir....
Yine tayin olamayam öğretmenler günlerce aylarca annesiz veya babasız kalan çocuklar söz konusu olduğunda niçin sağlık kadar bu çocukların anne ve babalarını bir araya getirmek için bir özen uğraş yasa dusunulmedi... Bu insanlar bebeler aylarca ayrı yaşadı...
Şu anda yaşayan ıssız dortmilyon insan için en önemli şey sizce saglik mıdır.. niçin mevzu sağlık olduğunda toplumun bütün diğer ihtiyaçları geri atıldı... Toplumda hasta sayısı onikibin ıssız dortmiyon iken şu anda önemli sorun issizlikmidir yoksa onikibinkisi hasta olması mıdır...dortmilyon mu büyük onikibinkisimi hangisi önceliklidir...on ikibinkisi için hasta diye toplumu seferber edenler yıllardır aynı hassasiyet i işsizler için niye göstermedi...
Allah bizi yolundan gidermiş gibi değil Allah bizi yolundan gidenlerden olmayı nasip eylesin... Allah bizlere içimize İslami sevdirsin... Allah bizlere iman nasip eylesin... Allah bizlere İslam a göre yaşamayı nasip eylesin... Allah bizlere şehitlik veya gazilik nasip eylesin... Allah bizleri samimi bir şekilde dua edenlerden eylesin...Allah bizleri anne babamiza hayırlı evlatlar olmayı nasip eylesin...
Allah bizlere evlatlarımıza sevdiğimize hatta sevmedikleri mize dahi iman nasip eylesin.. Allah bizleri sevdiklerini sevmemizi dostlarını dost edinmeyi nasip eylesin... Allah dostlarımız i sevdiklerimiz i ailelerimizi anne ve babalarimizi kendine dostlar dan olmasını nasip eylesin...
Allah aile.birligine çok önem vermiş anne ve babalrimizi bu kadar çok önemsemiş onlara değer verme konusunda of bile demeyiniz demiş iken ilk sağlık sorununda anne ve babalarından hasta olmasak dahi uzak durmamizi isteyen kim... Yine anne ve babalarımızın düğün bayram sünnetleri katılmasını dahi yasaklayan kim...otobüslere dahi binmesini yasaklayan kim..
Bize İslam gerek.... Nitekim bunca belalar başımıza nuksediyor ise bizlerde İslami yaşama konusunda eksiklik yokmudur...
Bizler ne yaparsak evlatimiz onu gorur onu tekrar eder bugün sen anneden babandan kaçarsan yarın evladın bunu yapmayalım bunu doğru zannetmeyecekmi...
Bunu yapılması gereken olarak görüp sen evladının yolunu gozetlerken evladın senden kaçmayacak mi... Oda yarın ben hasta olurum sana yaklaşmak istemiyorum derse ne diyeceksin...
Çünkü sen hasta olmasınlar diye annemden uzak durdun oda sen hasta olma veya ben hasta olmak istemiyorum deyip senden uzak durmak isterse ne diyeceksin...
Bu tür zehirli masum görünen fikirleri İslam ailesinin içine sokmaya çalışan lara inanmayın... Ailenize annenize babanıza sahip çıkın hastalık da ve ölümde dahi... Hasta olur deyip aileyi bölmeye çalışanlara inat hastalık da ve ölümde dahi yalnız bırakmayın.... Yanlarında olun onlara ömürleri ve işleri sizi takip olan ihtiyarlarinizi sevindirin... Yasalar ile engel olmaya çalışsalar dahi... Hasta değil iken hasta edersiniz deyip korkutsalar dahi ....kendi öz evladını ölüm taşıyıcı ölmesine sebep olarak göstermek zaten yine ancak deccal denen insanların icadidir... Bunlara inanıp ailenizden vazgeçmeyin..... Allah huzurunda ne diyecek siniz hasta olmadığınız halde öldürmekten mi korktuk... Bu kökünden tümünden zehirli insanı evladına düşman edecek zehirli fikri bulsa bulsa yine deccaliyet bulur... Nitekim bu kapak da itiraf etmiyormu biz herşeyi kontrol altında tutuyoruz merak etmeyin...yani biz hastalık la mücadele ettirirlirken sadece birilerinin emirleri doğrultusunda mi hareket ediyorum... Demekki aslında asıl gaye sadece hastalık ile korkutulup yeni normaller dedikleri bu yaşam şartlarına alıştırmak olmuyormu gaye... ben Allah in dini yerine yeni normaller dedikeri ihtiyarların otobusden indirilmesi artık düğünlerin nişan Latin iptal edilmesi mi...maske ile gezmekmi... Yada bunların yerine yine bu kuralları icat edenlerin ellerinde aşı ile gelip beni kurtarmasını beklemekmi... Ve yine hastalık korkusu ile hayatımız hasta olmamak üzerine kurulu dinden uzak aileden uzak bir yaşam surmekmi....çocukları mikrop saçı cı diyerek kotuluyen bu zihniyetin aslında derdi hastalık hastalık ile mücadele yada ihtiyarları korumak mi nitekim .... Rabbimin dini yerine onlarin kurallarına mi riayet edeceğim... Bana rabbim yeter... Allah beni kendi safında kendine bağlı olanlardan olmayı nasip eylesin...
|