2019 Nisan kapağına daha hastalık piyasa da yok iken kapağına coviti bir güneş gibi resmedenlerin kim olduğunu maske diye diretenlerinde aslında farkında veya değil iken onlara hizmet ettiğini anlayın.. maske sosyal mesafe işe yarasa bu proje ise yaramaz... Maske sosyal mesafe işe yarasa mikrop dört bin kilometre nasıl gelebilirdi...
Hayır işe yarasa kapak da iddia edilen her şey kontrol altında tezi çürür hastalık biter kontrol biter şu anda milyonlarca doz hazırlanan aşı ya gerek kalmaz... Nitekim ben aşı ninda bizleri kurtarmak için üretildiğini düşünmüyorum...
Birileri deccal dendiğinde bir canavar bekliyor olabilir tüm dünyada milyonlari hasta eden binlerce insanı öldüren hastalığı icat eden bir canavar değilmidir...
halka kendi çocuklarını mikrop taşıyıcı diye kötüleyen bir zihniyet. niçin çocuklar bizden daha tehlikeli. onlar Allah'ın masum dediği ölürler ise direk cennetime alırım dediği masumları dahi kötülemek ten çekinmeyen bu canavarı iyi tanıyın...
Yine kapaklarında her fırsatta kontrolün onlarda olduğu söylerken bize bu hastalığa deva olarak gösterilen çarelerin niye işe yaramadigini yaramayacağını anlayın... İşe yarasa aşı ya gerek kalmaz işe yarasa hastalık yayılmaz....
Nitekim sosyal mesafe güya sosyal olmanın yeni biçimi ve diğer adı ile yeni normaller denen fikirlerin niye sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada olduğunu anlayın... Nitekim sosyal olmak demek aradaki mesafeleri kaldırmak demektir... Bunlar mesafe koymayı bile sosyal olmak olarak gösteren zehirli fikirlerin zehirli sahiplerinin icatlaridir... Sosyal kelimesini mesafe koymaya çeviren ve bunu sosyallik olarak gösterebilen... Tabi bakıyorsun Hemen yeni bir isim fiziki mesafe kuralları... Bende soruyorum düne kadar sosyal olmak diyordunuz fiziki mesafe koymaya niçin fiziki mesafe koymayı sosyal lik olarak göstermeye çalıştınız...
Niçin ilk önce maske sizi korur dediniz sonra mikrop sacilimi önler diye değiştirdiniz halbuki maske hiç bir işe yaramaz taktiginiz maskeler sadece toz maskesidir nitekim maskelerle rağmen hastalık yayildi nitekim her kes maskeli olmasına rağmen hala hastalık yayılıyor...
|